Het is onze missie om online ondernemen makkelijker te maken. Door het begrijpen van de business en klanten, leveren wij de makkelijkste en beste oplossingen.

Hoe werkt het?

 • 1. Meld je aan.

  Als eerst dien je je bestelling in via één van de aanmeldformulieren. Nadat jij je hebt aangemeld zal één van onze medewerkers contact opnemen om de opdracht met jou te bevestigen.

 • 2. Intakegesprek

  Vervolgens plannen wij gelijk een intakegesprek met jou in. Dit gesprek kan plaatsvinden op ons kantoor of een eventuele andere locatie. Het doel van deze intakegesprek is niet alleen om jouw business goed te begrijpen, maar ook vooral om te weten wie jouw (potentiële) klanten zijn.

 • 3. Voorbereiding

  Met behulp van het intakegesprek kunnen wij aan de slag met de eerste concepten. Tijdens de voorbereiding kan het zijn dat jij nog zelf materialen wilt aanleveren. Dit is dan ook het moment dat wij deze zullen verzamelen.

 • 4. Instructie

  Er zal een instructie gegeven worden hoe jij de tools en/of applicaties kan beheren. Dit kan in de vorm van een training worden gegeven aan jouw medewerkers of  met een instructieformulier.

 • 5. Acceptatie

  Nadat de eventuele medewerkers en jij weten hoe de tools en applicaties werken mag je het product testen. Tijdens deze test zal je het product uitproberen om te kijken of alles naar wens is.

 • Livegang

  Indien alles naar wens is kunnen we live met jouw product. De eerste stap naar succes is gemaakt!

“Bij de keuze van ons concept hebben we tijdens de ontwikkeling juiste adviezen gekregen. Daarnaast zijn we erg tevreden over de snelheid van de aangeleverde diensten. Wij hebben een prettige samenwerking ervaren en zijn erg trots op het uiteindelijke product!”” – Akash Rijles Garant

Akash Rijles GarantRij instructeurhttp://rijlesgarant.nl/

“Wij zijn erg tevreden over de snelheid. Binnen 2 weken het concept plus de website live weten te zetten. Direct begonnen met marketing diensten en gelijk dagelijks aanmeldingen. Wij zijn erg tevreden over de services. Een echte aanrader!”” – Shiva Theorie Master

Shiva Theorie MasterCEOhttps://www.theoriemaster.nl/